SORAYA

HEAD COACH

Hallo, Mijn naam is Soraya Groenhart, oprichtster en headcoach van The Hague Cheer Academy. Ik ben 29 jaar en woon in Rotterdam.


Wat voor mij een onwijs spannend idee was, is op dit moment één van de uitdagingen waar ik enorm trots op ben!

Ondanks ik zelf geen cheerleading achtergrond heb, is het lesgeven echt heel leuk en uitdagend. Los van dat ik zelf lesgeef, leer ik zelf ook heel veel van de leden en andere coaches om mij heen. Ik heb een topteam!

Ik geniet van de meiden. De  manier waarop ik ze zie groeien geeft mij een positieve boost om door te zetten en meer creatieve dingen uit te proberen.


Ook wil ik andere dames motiveren om het cheerleaden binnen onze vereniging uit te proberen en wie weet word jij ook onderdeel van de familie.

Wij zijn nu ongeveer een jaar bezig, maar geloof me... Wij zijn nog lang niet klaar!!

SHARONA

COACH JUNIOREN & SENIOREN 

Hi, mijn naam is Sharona Sewcharan.

Ik ben 25 jaar en ik kom uit Spijkenisse.

Naast het coachen, volg ik een opleiding in Rotterdam en ben ik fulltime mama van twee jongetjes.


Mijn passie voor cheerleading begon toen ikzelf 15 jaar was. Dit heb ik twee jaar gedaan, totdat ons team helaas uit elkaar viel.

Vanuit dat team, ben ik in 2012 gestart met een peewee team in Spijkenisse. Daar heb ik acht jaar les gegeven. 

Sinds 2020 ben ik officieel coach bij The Hague Cheer Academy.


Ik hoop dat we er samen een mooi, leerzaam en energiekseizoen van kunnen maken!

MARIELLE

COACH MINI'S & PEEWEES

Mijn naam is Marielle en ik ben 26 jaar. Ik ben sinds vorig jaar begonnen aan cheerleaden en ben nu inmiddeles zelf coach.


Toen ik begon vond ik het best een enge sport, maar wel leuk en uitdagend en juist omdat het allemaal zo spannend is vorm je ook een hechte groep en heb je er uiteindelijk wel een paar zussen en zusjes bij die ik voor geen goud zou willen missen.


Naast alle gezelligheid ben ik ook een stuk flexibeler geworden. Ik hoop op nog heel veel mooie cheer jaren en dat er nog heel veel cheer sisters bij mogen komen.

ROSE

COACH JUNIOREN & SENIOREN

Hii mijn naam is Rose, ik kom uit spijkenisse en ik ben 23. 

Ik ben sinds het eerste seizoen coach van de 4 categorieën, Mini’s, Peewees, Junioren en Senioren. 

Waarom hou ik van cheerleaden?! Ik begon op mijn 14e met cheer, en ik had het grootste plezier in wat ik deed. Ik was flyer, backspot tot aan base! Wat ik het leukst vond is het stunten en de skills uitvoeren. 


Wat ik het leukste vind binnen deze vereniging is dat wij zo een hechte band hebben en toch zo professioneel met elkaar kunnen omgaan. Het verbaasd mij elke keer weer hoe onze leden zo leergierig zijn en ook dat er weer nieuwe leergierige leden bij komen.

Mijn doel is om de leden te motiveren om door te gaan en iets te kunnen bereiken met deze leuke maar ook intensive sport.


Copyright © Alle rechten voorbehouden

The Hague Cheer Academy